Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de galletas digestive
- 80 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- 30 g de brandy
- 120 g de azúcar
- 250 g de queso cremoso Arla®
- 80 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de piña y crema
2u. 45min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4 Std. 15 Min
Pudin de chocolate y queso con cookies
4h 20 min
Panna cotta de caramelos para dos
3u. 40min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Cheesecake de naranja sin horno
2u.
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Cheesecake de chocolate y café
3h 20min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3h 20min
Flan de turrón
3u. 40min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min
Tarta mousse de piña
6 godz. 30 min