Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de galletas digestive
- 80 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- 30 g de brandy
- 120 g de azúcar
- 250 g de queso cremoso Arla®
- 80 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 33.6 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake de mousse de chocolate
1 godz. 30 min
Tarta de chocolate blanco
8u. 15min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Cheesecake de natillas y merengue
1 godz. 30 min
Cheesecake con salsa de caramelo
4h 20min
Tarta mousse de piña
6 Std. 30 Min
Panna cotta de arándanos
6h 20min
Cheesecake tricolor
4h 30min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3sa 20 dk
Tarta de queso japonesa
1h
Cheesecake de mascarpone y arándanos
3h 45min
Flan de turrón
3h 40min