Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de nectarinas
- 80 g de vino de Oporto
- 50 g de azúcar moreno
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 160 g de azúcar
- 100 g de licor de almendra
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 3 huevos
- 1 yogur natural (125 g)
- 50 g de perlas de chocolate
- 300 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1416 kJ / 339 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 54.4 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Tarta de almendras
50min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20 min
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1h 40min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10min
Bizcocho con melocotón y dulce de leche
1u. 20min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2u.
Bizcocho de calabacín
1h 30 min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1u.
Tarta de piña al revés
40min
Bizcocho de avellanas
1u.