Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de nectarinas
- 80 g de vino de Oporto
- 50 g de azúcar moreno
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 160 g de azúcar
- 100 g de licor de almendra
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 3 huevos
- 1 yogur natural (125 g)
- 50 g de perlas de chocolate
- 300 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1416 kJ / 339 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 54.4 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1 Std. 40 Min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1 Std. 40 Min
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3 Std.
Bizcocho de coco
45min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h
Bizcocho esponjoso con cobertura de queso
3u. 15min
Bizcocho de compota de manzana
2u. 20min
Bizcocho de avellanas
1h
Bizcocho de piña
50min