Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 400 g de sidra natural
- 250 g de azúcar
- 1 plancha de bizcocho genovés o 3 discos de base de tarta (p.e. Hacendado®)
- 250 - 300 g de compota de manzana
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de queso mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 16.2 g
- Sód
- 30.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2h 50min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Arroz con leche
40 min
Selva negra in a jar
1h
Natillas de bebida de arroz
20 min
Tarta de almendra (Pegarata)
2h 30min
Mousse de café
3h 15min
Arroz con leche al estilo asturiano
1h
Flan de queso cremoso
5h 50min
Flan de licor de café
5h 15min
Leche frita
2h 45 min
Flan de nata y vainilla
5h 50min