Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua tiepida
- 50 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di soia
- 10 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 dk
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Spighette al kamut
3h 55min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Pane di grano saraceno
2h 35min