Panini alle erbe
TM31 TM5 TM6

Panini alle erbe

4.8 (11 ocen)

Składniki

Lievitino

  • 100 g di farina
  • 50 g di acqua a temperatura ambiente
  • 10 g di lievito di birra fresco

Impasto

  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
  • 300 g di acqua a temperatura ambiente
  • 10 g di malto di orzo
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina integrale
  • 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
791 kJ / 189 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy