![Salsa bois boudran Salsa bois boudran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5318876-3F0C-4012-8B8D-E75D79A5C6EC/Derivates/8F0E4049-F52D-42C5-8A80-6F84FC76BBA4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno a pezzi
- 5 g di cerfoglio fresco, lavato e asciugato bene
- 5 g di erba cipollina fresca, lavato e asciugato bene
- 20 g di dragoncello fresco, lavato e asciugato bene
- 200 g di olio di arachidi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 150 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 5 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panzanella di pane multicereali
5hod. 20min
Salsa belga
Brak ocen
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 godz. 30 min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min
Millefoglie all'albicocca
55 dk
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25 min
Chawan mushi
35min
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1sa
Salsa piccante allo zenzero
30 dk