Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno a pezzi
- 5 g di cerfoglio fresco, lavato e asciugato bene
- 5 g di erba cipollina fresca, lavato e asciugato bene
- 20 g di dragoncello fresco, lavato e asciugato bene
- 200 g di olio di arachidi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 150 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 5 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa alle arachidi
1小时 20 分钟
Crema all'aglio
50 Min
Salsa olandese
30 Min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Salsa belga
Brak ocen
Olio allo za'atar
1h 10min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Salsa satay
20 Min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1 Std. 45 Min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min