Torta Donizetti

Torta Donizetti

3.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di burro morbido a pezzi + q.b.
    150 g
  • di zucchero
    100 g
  • albumi
    2
  • tuorli
    4
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di fecola di patate
    60 g
  • di vaniglia in polvere
    1 bustina
  • di Maraschino (opcjonalnie)
    1 cucchiaio
  • di albicocche secche denocciolate a pezzi piccoli (vedere consigli)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 424 kcal / 1774 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 44.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...