
Urządzenia i Akcesoria
Esparguete com creme de beringela
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços (3 cm aprox.)40 g
-
água1200 g
-
sal1 c. chá de
-
esparguete320 g
-
azeite1 fio de
-
dentes de alho2
-
azeite mais 1 fio p/ envolver30 g
-
beringela s/ casca, cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)500 g
-
amêndoa s/ pele30 g
-
Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
482 kcal /
2016.5 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
69.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
740.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia