Urządzenia i Akcesoria
Penne com alcachofra e tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
água1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa tipo penne350 g
-
azeite35 g
-
alho2 dente de
-
tomate em pedaços400 g
-
manjericão fresco só as folhas4 pés de
-
corações de alcachofra em conserva cortados em quartos300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1136.4 mg
Białko
19.8 g
Kalorie
2158.9 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2017
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 200-500 g de curgete
25 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 300 g de couve-flor
25 min
Cozer 200-600 g de nabo
35 min
Salada de feijão-verde
45 min
Ovos cozidos
20 min