Urządzenia i Akcesoria
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
-
tomatoes deseeded and quartered16 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish10
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
bread6 slices
-
ripe avocados peeled, deseeded and diced3
-
cherry tomatoes to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434 mg
Białko
15 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Spinach and Orange Juice
10 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Matcha Smoothie Breakfast Bowl
5 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12 godz.
Three Egg French Omelet
30 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.