Urządzenia i Akcesoria
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669 mg
Białko
8 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 55 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Healthy Gut Zinger
10 min
Napa Kimchi
14 godz. 15 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Basic Soup Purée
45 min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 godz. 20 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min