Urządzenia i Akcesoria
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669 mg
Białko
8 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Shrimp Sauté
25 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Floral Cordial
1 godz. 30 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Green Shakshuka
40 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Green Beans with Peanuts
15 min
Sardine Sandwich Spread
5 min