Urządzenia i Akcesoria
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669 mg
Białko
8 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Chicken Garam Masala
50 min
Ground Meat
35 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Carrot & Apple Cottontail Collins
10 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min