Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Spanish onion cut into pieces1 ½ oz
-
fresh parsley leaves and tender stems3 - 4 sprigs
-
olive oil1 oz
-
red bell peppers cut into pieces (approx. 1 in.)10 ½ oz
-
canned chopped tomatoes3 ½ oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
dried red chili flakes2 pinches
-
veal meat rump or tenderloin16 - 17 ½ oz
-
ground black pepper to season, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
687.5 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
967.7 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Keine Bewertungen
Baked Pork Loin with Rice
1 Std. 20 Min
Steamed Rice
25 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 Min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min
Mini Burger Sliders
1 Std. 50 Min
Tomato Soup
40 Min