Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2175 kJ /
519.9 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Cherry Amaretto Dream
10min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Tuna Dip
10min
Cherry Lime Pops
4h 10min
Molten Lava Cake
45min
Shrimp and Potato Boil
40min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min