Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2175 kJ /
519.9 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Steak au Poivre
20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min