Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water45 oz
-
fettuccini10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
988 mg
Białko
20 g
Kalorie
2887 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Feta Pasta
50 min
Lemon Pasta
35 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Salmon Miso Soup
30 min
Egg Drop Soup
45 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min