Urządzenia i Akcesoria
Roast Potatoes (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362 mg
Białko
8 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Broccoli
25 min
Green Bean Gremolata
25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min