
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 sztuk
Składniki
-
100 g orzechów, całych, mieszanych (np. laskowych, włoskich, migdałów)
-
220 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
250 g musli
-
100 g miodu
-
130 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
265 kcal /
1109 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRUGIE ŚNIADANIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Batoniki musli
1 godz.
Zdrowe kulki kakaowe
1 godz. 20 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Batoniki na dobre wyniki
3 godz. 30 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 godz. 15 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min