Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą

Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą

4.7 718 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 sztuk

Składniki

  • 100 g orzechów, całych, mieszanych (np. laskowych, włoskich, migdałów)
  • 220 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 250 g musli
  • 100 g miodu
  • 130 g masła pokrojonego na kawałki

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 265 kcal / 1109 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 25.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...