
Urządzenia i Akcesoria
Crostini multigusto (senza glutine)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
-
70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
40 g di vino bianco secco
-
100 g di acqua + q.b.
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
1 rametto di rosmarino gli aghi lavati e asciugati
-
1 cucchiaio di semi di sesamo
-
1 cucchiaino di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
317 kcal /
1326 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
39.2 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy