
Urządzenia i Akcesoria
Crostini multigusto (senza glutine)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
di farina senza glutine per pizza o pasta300 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.70 g
-
di vino bianco secco40 g
-
di acqua + q.b.100 g
-
di sale1 pizzico
Terminare la preparazione
-
di rosmarino gli aghi lavati e asciugati1 rametto
-
di semi di sesamo1 cucchiaio
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
317 kcal /
1326 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
39.2 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy