![Panini venostani Panini venostani](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/237472.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di semi di segale
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 657 kJ / 157 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 33.2 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane azzimo
1 godz. 45 min
Pane alla birra
4hod. 55min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane toscano con lievito madre
5sa
Spighette al kamut
3h 55 min
Pane sciapo umbro
14h
Pagnotta casereccia
5h 10min