
Urządzenia i Akcesoria
Corona bordolese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 porzioni
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco
-
300 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
350 g di farina tipo 1
-
150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
-
10 g di sale
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
158 kcal /
661 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy