
Urządzenia i Akcesoria
Corona bordolese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 porzioni
Składniki
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di acqua300 g
-
di malto di orzo1 cucchiaino
-
di farina tipo 1350 g
-
di farina di semola di grano duro + q.b.150 g
-
di sale10 g
-
di olio extravergine di oliva1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
158 kcal /
661 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy