
Urządzenia i Akcesoria
Salada de arroz com melancia e mozarela
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
-
cebolinho mais q.b. picado p/ guarnecer3 pés de
-
azeite70 g
-
água1200 g
-
sal½ c. chá de
-
arroz mistura de vermelho e basmati (ver dica)250 g
-
melancia cortada em pedaços (1 cm aprox.)300 g
-
queijo mozarela cortado em pedaços (1 cm aprox.)200 g
-
azeitonas pretas s/ caroço40 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
511 kcal /
2138 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
508 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia