
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà alla veneziana con polenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)600 g
-
spicchio di aglio1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di olio extravergine di oliva150 g
-
di acqua2100 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
-
di farina di mais bramata400 g
-
di sale grosso1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
3643 kcal /
15242 kJ
Białko
164.8 g
Tłuszcz
196.7 g
Węglowodany
323.5 g
Błonnik
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di pesce
50 Przepisów
Włochy
Włochy