Baccalà alla veneziana con polenta

Baccalà alla veneziana con polenta

4.6 94 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
    600 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di acqua
    2100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di farina di mais bramata
    400 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 3643 kcal / 15242 kJ
Białko 164.8 g
Tłuszcz 196.7 g
Węglowodany 323.5 g
Błonnik 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...