Crema al Parmigiano Reggiano

Crema al Parmigiano Reggiano

4.3 48 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 50 g di burro morbido
  • 1 cucchiaino di aceto balsamico bianco
    1 cucchiaino di aceto balsamico
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • fette di pane tostato, a piacere
  • foglie di salvia fresca a piacere

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 906 kcal / 3791 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 83 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...