Urządzenia i Akcesoria
Abundant breakfast bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
water400 g
-
eggs4
-
asparagus trimmed1 bunch
-
kale roughly chopped40 - 60 g
-
fresh baby spinach40 - 60 g
-
extra virgin olive oil to drizzle (optional)
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
cheese (goats cheese or feta)40 g
-
avocado cut into slices½
-
paprika to sprinkle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemon cut into wedges (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
363.9 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1015.5 kJ /
241.8 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Chai-spiced nut butter
15 min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Avocado and banana popsicles
4 godz. 5 min
Spring greens
10 min
Lupin with broad bean salad
45 min
Hemp and matcha overnight oats
6 godz. 5 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Cloud Eggs
20 min
Raw cacao milkshake
5 min
Avocado coconut ice cream
12 godz. 10 min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 godz. 20 min