![Moroccan chicken and cauliflower cous cous Moroccan chicken and cauliflower cous cous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5d382995-a68b-40e9-9dbf-95957326326b/Derivates/2ebdd0ba-1697-4c96-9b7c-7182be12f206.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g almonds
- 5 - 6 sprigs fresh coriander, leaves and stems
- 1 red onion
- 3 garlic cloves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ¼ tsp ground ginger
- 1 - 2 pinches ground cinnamon
- ½ tsp paprika
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground cumin
- 600 g chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 20 g butter
- 500 g water
- 5 - 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1718.9 kJ / 409.3 kcal
- Białko
- 34.4 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 605.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Chiang Mai noodles
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Sticky chicken
24h 35min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Red pesto chicken salad
35 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min