Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
almonds70 g
-
fresh coriander leaves and stems5 - 6 sprigs
-
red onion1
-
garlic cloves3
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter20 g
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 - 8 sprigs
-
lemon juice only, to taste½ - 1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
605.9 mg
Białko
34.4 g
Kalorie
1718.9 kJ /
409.3 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Warm satay chicken salad
55 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chiang Mai noodles
25 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min