Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina di grano tipo 405 o 550 + q.b. per infarinare
- 100 g di farina di segale tipo 1150
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 340 g di acqua
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pancake americani
40 Min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Baguette
4h
Piatto misto bernese
1 Std. 15 Min
Zuppa di rape
30 Min
Minestra di pomodori con quark
25min
Polenta con ragù di funghi
45min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1hod. 40min
Korma di verdure con anacardi
55 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Vellutata di pomodori
35 Min