Urządzenia i Akcesoria
Bürli con segale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pezzi
Składniki
-
400 g di farina di grano tipo 405 o 550 + q.b. per infarinare
-
100 g di farina di segale tipo 1150
-
½ cubetto di lievito fresco (20 g)
-
340 g di acqua
-
1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Salsa alle arachidi
10 min
Albumi montati a neve
5 min
Gratin dauphinois
50 min
Pancake americani
40 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Lasagne
2 godz.
Riso al latte
1 godz.
Dip di tonno
5 min
Salsa olandese
15 min
Bastoncini di pesce con salsa al pomodoro
50 min
Biscotti soffici al pistacchio
Brak ocen