Urządzenia i Akcesoria
Stained glass Christmas biscuits
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
40 portions
Składniki
Gingerbread biscuits
-
unsalted butter softened110 g
-
brown sugar110 g
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
ground ginger1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
golden syrup150 g
-
white vinegar15 g
-
sea salt1 pinch
-
egg1
Stained glass
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup1 tbsp
-
natural food colouring of choice½ tsp
-
vinegar50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.1 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
443.6 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
30 second cupcakes
25 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 godz. 45 min
Spooky shortbread fingers
1 godz. 50 min
Better banana cake
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min