Urządzenia i Akcesoria
腊味蒸饭便当
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 完整食谱
Składniki
-
水 蒸煮用900 克
-
米 洗净沥干150 克
-
芋头 选荔浦芋头,去皮切1×1厘米小块50 克
-
广式香肠 (9分瘦),约70克,切片2 根
-
腊肉 切片50 克
-
广东菜心 洗净,一切二80 克
-
蒸鱼豉油 依个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
2038.7 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
4640 kJ /
1110 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
144.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食便当
10 Przepisów
Chiny
Chiny