清汤鸡肉魔芋面

清汤鸡肉魔芋面

3.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 青菜 洗净沥干,切段
    100 克
  • 新鲜豆芽 洗净沥干
    50 克
  • 600 克
  • 生抽
    20 克
  • 料酒 或½茶匙
    2 克
  • 或1小片
    2 克
  • 鸡胸肉 切片
    200 克
  • 魔芋丝 或魔芋结
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 458 mg
Białko 25.2 g
Kalorie 573.2 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...