Urządzenia i Akcesoria
清汤鸡肉魔芋面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
青菜 洗净沥干,切段100 克
-
新鲜豆芽 洗净沥干50 克
-
水600 克
-
生抽20 克
-
料酒 或½茶匙2 克
-
姜 或1小片2 克
-
鸡胸肉 切片200 克
-
魔芋丝 或魔芋结100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
458 mg
Białko
25.2 g
Kalorie
573.2 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny