蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

4.6 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 豆豉
    25 克
  • 蒜头
    5 颗.
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    30 克
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 3 克
  • 鳕鱼排 去皮切厘米厚片
    200 克
  • 切末
    2 根
  • 新鲜小米椒 切片
    1 支
  • 樱桃番茄 切片
    6 颗
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1277.5 mg
Białko 24.6 g
Kalorie 892.5 kJ / 213.5 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...