Urządzenia i Akcesoria
蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
豆豉25 克
-
蒜头5 颗.
-
生抽10 克
-
料酒30 克
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖3 克
-
鳕鱼排 去皮切厘米厚片200 克
-
葱 切末2 根
-
新鲜小米椒 切片1 支
-
樱桃番茄 切片6 颗
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1277.5 mg
Białko
24.6 g
Kalorie
892.5 kJ /
213.5 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny
浪漫七夕
6 Przepisów
Chiny
Chiny