Urządzenia i Akcesoria
豆豉蒸笋壳鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
新鲜的鱼 选择笋壳鱼450 克
-
蒸鱼豉油1 汤匙
-
油30 克
-
蒜头2 瓣
-
红甜椒 去籽切块40 克
-
黄甜椒 去籽切块40 克
-
豆豉 选择干豆豉20 克
-
丝瓜 去皮切成5-6厘米条½ 根
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
586.4 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
838.7 kJ /
200.7 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny