豆豉蒸笋壳鱼

豆豉蒸笋壳鱼

4.6 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份

Składniki

  • 新鲜的鱼 选择笋壳鱼
    450 克
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙
  • 30 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 红甜椒 去籽切块
    40 克
  • 黄甜椒 去籽切块
    40 克
  • 豆豉 选择干豆豉
    20 克
  • 丝瓜 去皮切成5-6厘米条
    ½ 根
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切末
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 586.4 mg
Białko 18.4 g
Kalorie 838.7 kJ / 200.7 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...