Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
water700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
broccoli cut in florets600 g
Cheese Sauce
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
plain flour20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Noodle Soup
35 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Boiled Eggs
20 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Pears, Cheese and Honey
15 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Dauphinoise Potatoes
50 min