Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
water700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
broccoli cut in florets600 g
Cheese Sauce
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
plain flour20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Spaghetti Bloody Brain (TM6 & TM5)
13 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Tomato Rice
30 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.