Urządzenia i Akcesoria
Salt-free Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
celery stalks washed, cut in pieces200 g
-
carrots washed, peeled, cut in pieces250 g
-
onions quartered100 g
-
tomatoes washed, cut in pieces100 g
-
courgettes washed, cut in pieces150 g
-
fresh mushrooms washed, halved if large50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only, washed4 sprigs
-
olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
15.5 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
76.1 kJ /
18.2 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins
30 min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 godz. 15 min
Salt-free Chicken Stock Paste
50 min
Baby-friendly Apple, Beetroot and Blackberry Overnight Oats
8 godz. 10 min
Baby-friendly Mackerel Mayo Croquettes
1 godz. 15 min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1 godz. 20 min
Baby-friendly Blueberry Oatmeal Fingers
30 min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 min
Baby-friendly Stewed Berries
15 min
Baby-friendly Guacamole
10 min
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35 min
Baby-friendly Carrot Cake Cinnamon Porridge
20 min