Salt-free Vegetable Stock Paste

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g

Składniki

  • celery stalks washed, cut in pieces
    200 g
  • carrots washed, peeled, cut in pieces
    250 g
  • onions quartered
    100 g
  • tomatoes washed, cut in pieces
    100 g
  • courgettes washed, cut in pieces
    150 g
  • fresh mushrooms washed, halved if large
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (opcjonalnie)
    1
  • fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only, washed
    4 sprigs
  • olive oil
    15 g

Wartości odżywcze na 20 g

Kalorie 18.2 kcal / 76.1 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 15.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...