
Urządzenia i Akcesoria
Salt-free Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
500 g
Składniki
-
celery stalks washed, cut in pieces200 g
-
carrots washed, peeled, cut in pieces250 g
-
onions quartered100 g
-
tomatoes washed, cut in pieces100 g
-
courgettes washed, cut in pieces150 g
-
fresh mushrooms washed, halved if large50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only, washed4 sprigs
-
olive oil15 g
Wartości odżywcze na 20 g
Kalorie
18.2 kcal /
76.1 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
15.5 mg