Urządzenia i Akcesoria
日式炒牛蒡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
清酒60 克
-
味醂2 大匙
-
糖1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味噌15 克
-
牛蒡 去皮切絲(約100克)1 根
-
蜂蜜1 茶匙
-
白芝麻½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.302 g
Kalorie
378 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
0.746 g
Błonnik
1.733 g
Węglowodany
15.921 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan