Repolho roxo agridoce

Repolho roxo agridoce

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porções

Składniki

  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • repolho roxo, cortado em tiras
    500 g
  • açúcar
    20 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta do reino em pó
    1 pitada de
  • cravos-da-índia
    3
  • vinagre de vinho tinto
    100 g
  • maçã sem casca e sementes e cortada em fatias finas (separe algumas fatias para decorar)
    1

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 154 kcal / 644 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 18 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...