Urządzenia i Akcesoria
慢炖香辣牛肉酱
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
20 克 橄榄油油20 克
-
蒜头2 - 3 瓣
-
红甜椒 切块,2厘米200 克
-
黄洋葱 切角后切块170 克
-
20 - 30 克 罐装墨西哥辣椒(jalapeño)墨西哥干辣椒20 - 30 克
-
罐头番茄碎400 克
-
番茄泥100 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
牛肉肉糜600 克
-
孜然粉1 ½ 茶匙
-
盐1 茶匙
-
1 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)肉高汤酱1 茶匙
-
罐头红腰豆 沥干500 克
-
新鲜香菜叶 装饰用2 汤匙
-
牛油果酱 装饰用150 克
-
酸奶油 装饰用100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1490 mg
Białko
46 g
Kalorie
2847 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
16.1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心慢炖
10 Przepisów
Chiny
Chiny