Wersje kompatybilne
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti, pečeného, na kusy (4 cm)
- 1 cibule
- 1 jablko
- 300 gramů majonézy
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře mletého
- 1 čajová lžička worcesterové omáčky
- 12 plátků šunky od kosti
- 6 vajec, uvařených natvrdo
- 6 nakládaných okurek
- 1 polévková lžíce pažitky na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1557.7 kJ / 370.9 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Penne se slávkami
1h 5min
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Dršťková polévka
1h
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Brak ocen
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Brak ocen
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Steaková omáčka
25min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Tuňákové máslo s kapary
5min