Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kus dýně Hokkaidó, střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
- 200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
- 500 gramů hovězího masa, bez kosti, zadního
- 170 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- ½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu, plus 1 špetka na ochucení másla
- ½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného, plus 1 špetka na ochucení másla
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 500 gramů vody
- 600 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na měsíčky
- 30 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1947 kJ / 465 kcal
- Białko
- 31.07 g
- Węglowodany
- 46.2 g
- Tłuszcz
- 19.78 g
- Błonnik
- 7.48 g
Alternatywne przepisy
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 Std.
Avokádová polévka s krevetami
20min
Pomerančovo-marcipánové sušenky
2h 30min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Brak ocen
Fatayer se sýrem a mátou
1 Std. 5 Min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 Min
Vinná marináda
Brak ocen
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Pudingovo-mandlové řezy
2h 30min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min