Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kus dýně Hokkaidó, střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
- 200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
- 500 gramů hovězího masa, bez kosti, zadního
- 170 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- ½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu, plus 1 špetka na ochucení másla
- ½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného, plus 1 špetka na ochucení másla
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 500 gramů vody
- 600 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na měsíčky
- 30 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1947 kJ / 465 kcal
- Białko
- 31.07 g
- Węglowodany
- 46.2 g
- Tłuszcz
- 19.78 g
- Błonnik
- 7.48 g
Alternatywne przepisy
Králík po sicilsku
1h 20min
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Béarnská omáčka
20min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Brak ocen
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Kuře alla cacciatora
50min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 Std. 30 Min