Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sušených hub
- 900 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 300 gramů brambor, na čtvrtky, typu C
- 280 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 1 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 130 gramů hrubé mouky
- 110 gramů krupice, dětské
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1266 kJ / 302 kcal
- Białko
- 9.84 g
- Węglowodany
- 48.9 g
- Tłuszcz
- 6.34 g
- Błonnik
- 10.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové knedlíky se špenátem
1h 40 min
Karbanátky z hub
35 min
Jahodová zmrzlina s balzamikovou redukcí
5 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2h 10 min
Cibulový koláč tarte flambée
Brak ocen
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1hod.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Brak ocen
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min