Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů čerstvé bazalky, pouze listy, omyté a osušené
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku (10 gramů)
- 10 gramů másla
- 6 housek, z předešlého dne
- 150 gramů mléka, vlažného
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 50 gramů hladké mouky
- 10 gramů másla, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1559 kJ / 372 kcal
- Białko
- 12.95 g
- Węglowodany
- 57.55 g
- Tłuszcz
- 9.88 g
- Błonnik
- 4.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Špekové knedlíky
50 min
Piškot se srdíčkem
3h
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2h 20 min.
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 Std.
Rizoto trikolora
1sa 25 dk
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min.
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2h 10min
Pudingovo-mandlové řezy
2 godz. 30 min
Karlovarské knedlíky
50 min