Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Suppengrün (ca. 300 g), in Stücken (z.B. Sellerie, Möhre, Porree)
- 15 g Öl
- 500 g Wildschwein-Hackfleisch
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 500 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 TL Gewürzpaste
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 500 g Nudeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1275 kJ / 304 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulasch
2sa
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 dk
Putenbrust mit Drillingen und Ratatouille
1sa
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 dk
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Bolognesesauce
45min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min