Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de mantequilla sin sal
- 150 g de tocino ahumado rebanado, en pedazos (2.5 cm)
- 480 g de hongos, frescos, en cuartos
- 480 g de muslos de pollo, sin hueso y sin piel, en cubos (5 cm)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 15 g de hongos porcini deshidratados
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 45 g de harina de trigo
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- ½ cdita de paprika
- 270 g de agua
- perejil fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2143 kJ / 510 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 899 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Stroganoff de res TM6
1h
Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada
1h 20 min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1h 10 min
Sopa de pollo asiática
45 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Esponja de chocolate al vapor
30 min
Pasta con pesto y pollo
30 min
Boeuf burguignon
1h 10 min
Estofado de res TM6
4h
Camarones al ajillo
35 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min