Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g mezcla de verduras, sobras de verduras (p. ej. cáscaras de tomate, pieles de cebolla, cáscaras de zanahoria, tallos de calabacitas y berenjena, hojas de col, hojas de apio, tallos de hierbas, por ejemplo albahaca, salvia, perejil, etc.), lavados, cortados en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de agua
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 40 g de sal gruesa
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1995 kJ / 477 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 19 g
- Sód
- 16062 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de jitomate básico
35 dk
Leche de avena
30 Min
Leche de almendras
12h
Leche de almendras TM6
12h
Leche de cáñamo
30 Min
Crema de coco
17h
Semillas de ajonjolí finamente molidas (160-200 g)
Brak ocen
Concentrado de caldo de pollo
45 dk
Queso crema de almendras
20 dk
Crema de cacahuate
10 Min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 Min
Concentrado de caldo de verdura
50 dk