Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (opcjonalnie)
- 250 g de floretes de brócoli, frescos o congelados
- 4 filetes de trucha, sin piel, (aprox. 150 g cada uno), salpimentados
- 250 g de agua
- 30 g de crema ácida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 835 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15min
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Ensalada de coles de bruselas
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Puré de papa y poro
40 min
Puré de betabel
1j
Champiñones a la crema con papas crujientes TM6 (Pelar)
1j 30 menit