Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 1 - 2 filetes de anchoa en aceite (opcjonalnie)
- 250 g de floretes de brócoli, frescos o congelados
- 4 filetes de trucha, sin piel, (aprox. 150 g cada uno), salpimentados
- 250 g de agua
- 30 g de crema ácida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 835 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15 Min
Puré de coliflor
25 Min
Puré de trufa y coliflor
25 Min
Puré de camote
40min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50 Min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Fideos de zucchini con langostinos al estragón y manteca de lima
15 Min
Arroz de coliflor
30 Min
Puré de betabel
1h
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45min