Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de ave - 3 escalopas de pavo (aprox. 200 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 892 kJ / 214 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 92 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Camarones sofritos TM6
15 min
Cocción arroz integral (300 g) TM6
35min
Tiras de pechuga de pavo doradas TM6
15 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min