Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de ave - 3 escalopas de pavo (aprox. 200 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 892 kJ / 214 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 92 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 phút
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 phút
Salmón al vapor con verduras
30min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 phút
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Filete de ternera al vapor
Brak ocen
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 phút
Salmón al vapor con verduras de verano
30min