Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado
TM6

Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 20 g de aceite vegetal
  • 170 g de cebolla blanca, en gajos
  • 130 - 150 g de zanahoria, en rebanadas (1-2 cm)
  • 70 - 90 g de apio, en rebanadas (0.5-1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1213 kJ / 290 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy