Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de dientes de ajo, pelados
- 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
lub 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (opcjonalnie)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1106 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 Std.
Carne molida
35 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Filetes al vino tinto para 2
55min
Cerdo con verduras al estilo chino
1 Std. 20 Min
Puré de papa
50 min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5 Std. 20 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3 Std. 30 Min