Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
TM6

Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

4.5 (6 ocen)

Składniki

Cosce d'anatra a Cottura Lenta

  • 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
  • 30 g di scalogno a metà
  • 70 g di carota, pelata e a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1000 g di acqua
  • 5 g di sale

Salsa ai mirtilli

  • 125 g di mirtilli freschi
  • 20 g di zucchero di canna
  • 15 g di burro
  • 20 - 25 g di acqua
  • 35 g di aceto balsamico

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3297 kJ / 789 kcal
Białko
87.5 g
Węglowodany
28.6 g
Tłuszcz
40 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
5 g
Sód
600 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy