
Urządzenia i Akcesoria
Pães de milho e batata-doce sem glúten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 unidades
Składniki
-
sementes de linhaça50 g
-
sementes de psyllium10 g
-
polvilho doce40 g
-
farinha de milho150 g
-
fécula de batata150 g
-
batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços200 g
-
dente de alho1
-
azeite30 g
-
água200 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
sal1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
339 kcal /
1418 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pães sem glúten
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia