Pães de milho e batata-doce sem glúten

Pães de milho e batata-doce sem glúten

3.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 unidades

Składniki

  • sementes de linhaça
    50 g
  • sementes de psyllium
    10 g
  • polvilho doce
    40 g
    40 g polvilho azedo
  • farinha de milho
    150 g
  • fécula de batata
    150 g
  • batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
    200 g
  • dente de alho
    1
  • azeite
    30 g
  • água
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    5 g fermento de padeiro seco
  • sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 339 kcal / 1418 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...