Pães de milho e batata-doce sem glúten
TM6 TM5

Pães de milho e batata-doce sem glúten

3.7 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g sementes de linhaça
  • 10 g sementes de psyllium
  • 40 g polvilho doce
    lub 40 g polvilho azedo
  • 150 g farinha de milho
  • 150 g fécula de batata
  • 200 g batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
  • 1 dente de alho
  • 30 g azeite
  • 200 g água
  • 25 g fermento de padeiro fresco
    lub 5 g fermento de padeiro seco
  • 1 c. chá de sal

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
1418 kJ / 339 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy