Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- mantequilla (para engrasar)
Base de galleta
- 80 g de galletas en trozos
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Mousse
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de yogur griego escurrido
- 260 g de leche condensada
Agar agar con frutas tropicales
- 150 g de agua
- 40 g de azúcar
- 3 g de agaragar (1 cucharadita)
- 1 kiwi
- ½ mango
- 150 g de zumo de naranja colado
- 6 - 12 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1963 kJ / 469 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.9 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 125.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavaroise de vainilla y fresa
4h 15min
Tarta panal
6h
Panna cotta de dulce de leche con plátano y granola
4h 15min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5 Std.
Mousse de chocolate y café
1h 20min
Tarta gijonesa
4h
Cheesecake de mango
5h 20min
Cheesecake con salsa de caramelo
4h 20min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Baklava cheesecake
10h 30min
Tarta mousse de limón
4h 30min