Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- mantequilla (para engrasar)
Base de galleta
- 80 g de galletas en trozos
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Mousse
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de yogur griego escurrido
- 260 g de leche condensada
Agar agar con frutas tropicales
- 150 g de agua
- 40 g de azúcar
- 3 g de agaragar (1 cucharadita)
- 1 kiwi
- ½ mango
- 150 g de zumo de naranja colado
- 6 - 12 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1963 kJ / 469 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.9 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 125.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake tricolor
4h 30min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2u. 45min
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Tarta de crema y fresas deconstruída
4h 30min
Trufas de tiramisú
1u.
Cheesecake de naranja sin horno
2u.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4 Std. 50 Min
Cheesecake de mango
5h 20min
Cheesecake de frambuesas
3 Std. 25 Min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Tarta mousse de piña
6 godz. 30 min