Wersje kompatybilne
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de fromage, type livarot, coupé en morceaux
- 300 g de pois chiches en conserve égouttés
- 80 g de roquette
- 4 tomates, coupées en quartiers
- 4 pincées de cacao en poudre non sucré (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305.8 kJ / 313.3 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 405.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpe Belle-Hélène
40min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2h
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1 Std. 25 Min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1h 40min
Crêpes sucrées ou salées
40min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 Std.
Roulés de bar à la pancetta, purée de pommes de terre au citron
1h 5min
Brownie chocolat-pistache
45min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Pancakes moelleux
25 Min