Wersje kompatybilne
Fondue de livarot aux pois chiches et cacao amer
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de fromage, type livarot, coupé en morceaux
- 300 g de pois chiches en conserve égouttés
- 80 g de roquette
- 4 tomates, coupées en quartiers
- 4 pincées de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305.8 kJ / 313.3 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 405.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mojito classique
5 Min
Virgin piña colada
15 min
Cake poire-sarrasin
1sa 15 dk
Brioches roulées salées
4h 45min
Chocolat chaud courge, épices et chantilly
40min
Tiramisu noix de coco et gingembre
12h 20min
Flans coco-Passion
1h
Tarte noix de coco et chocolat sans cuisson
2u. 20min
Curry de crevettes au lait de coco
35min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10 min
Boules coco-noisette
1 godz. 10 min
Citronnade à la menthe et au miel
10 min